Quatre activistes dels drets humans conscienciaran a la ciutat amb els seus missatges

La visita s'emmarca en el projecte “Ciutats Defensores dels Drets Humans”

Els quatre activistes pels drets humans que formen el pare Pedro Pantoja Arreola (Mèxic), Andrés Krakenberger (País Basc), Ruth Mumbi (Kènia) i Maryam Al Khawaja (Bahrain), visitaran Sant Cugat per llençar un missatge sobre la defensa dels drets humans. La visita, que s'allargarà de l’1 i el 6 d’octubre, s'emmarca en el projecte “Ciutats Defensores dels Drets Humans”, impulsat per l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, la Comissió Catalana d’Ajuda als Refugiats i l’Institut de Drets Humans de Catalunya. La iniciativa té la voluntat de donar a conèixer la feina dels activistes per la pau i conscienciar als ciutadans sobre la necessitat d’integrar la defensa de la pau en la nostra tasca quotidiana.



El dijous 1 d’octubre, a les 19.00 hores, a la Casa de Cultura, Mumbi i Al Khawaja oferiran una xerrada oberta a la ciutadana que porta per títol “El risc de defensar els drets humans. De Kènia a Bahrain: experiències de dues activistes”. Durant la seva intervenció explicaran les seves vivències personals que posen de manifest la dificultat i el coratge que suposa defensar els drets humans arreu del món.


A més, el mateix 1 d’octubre i el dimarts dia 6, els quatre defensors dels drets humans participaran en unes xerrades amb estudiants d’ESO organitzades dins el Pla de Dinamització. En aquesta cita hi participaran alumnes dels instituts Pla Farreras, Arnau Cadell i Angeleta Ferrer, i alumnes de les escoles Hatkiva i Collserola. Els alumnes debatran durant dues hores amb un dels defensors dels drets humans.

 
Comentaris

Destaquem