Quatre propostes per gaudir del cap de setmana amb els més petits

Com cada cap de setmana el TOT us ofereix diverses propostes perquè gaudiu amb els més petits de Sant Cugat

L’últim cap de setmana de setembre arriba amb diverses propostes per gaudir plegats amb la família a Sant Cugat. Les celebracions del Dia Mundial de l'Alzheimer i el Dia Internacional de la Pau seran dues de les cites protagonistes del cap de setmana.

4 propostes per a tota la família

Diumenge l'AFA-VO clebrarà la Gimcana Familiar FOTO: Haidy Blanch

L’agenda del cap de setmana infantil l’obrirà la tercera cursa DiR-Kids, que tindrà lloc dissabte a partir de les 10.30 del matí davant de les instal·lacions del DiR. Els petits de casa podran competir, juntament amb els pares o per categories. El preu de la cursa és de 5 euros per cap.

També dissabte, a les 12.00 h del migdia, el Pati de Llibres acollirà una sessió de contacontes i taller d’estampació a càrrec de Crispeta i Yekiburd. En aquest cas la història protagonista serà  “L’animal més gran del món”. Una activitat en què els petits de casa s’ho passaran d’allò més bé fent l’animal.

Ja a la tarda, Sant Cugat celebrarà el Dia Internacional de la Pau. Sota el lema “Fes un pas per les persones refugiades”, la plaça d’Octavià serà l’escenari de diverses actuacions, com la de Pallassos Sense Fronteres, a partir de les 18.00 h de la tarda. 

Durant tota la jornada de dissabte, a més, l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer (AFA-VO) celebrarà la Tómbola Solidària, una cita en la qual els petits també hi poden col·laborar.

I diumenge, per això, arribarà la Gimcana Familiar que Dinamiks i l’AFA-VO organitzen plegats. Entre les 11.30 h i les 14.00 h, els Jardins del Monestir acolliran una gimcana amb tot tipus de proves: diana amb ballesta, memòria, punteria amb frisbees, equilibri, rocòdrom, inflables i molt més! El preu de l’activitat és de 6 € per equip.

 
Comentaris

Destaquem