Què fer amb els petits de casa aquest cap de setmana

Com cada cap de setmana el TOT us ofereix una sèrie de propostes perquè gaudiu de Sant Cugat amb els més petits

Passades les festes de Nadal, Sant Cugat comença a reprendre el volum d'activitats per a totes les edats. En aquest cas, els més petits podran gaudir de tallers de manualitats, espectacles i de la rua dels Tres Tombs

Activitats per a tota la família

La Mongetera Màgica va a càrrec de Festuc Teatre. FOTO: Cedida

El cap de setmana començarà divendres 15 de gener amb una activitat familiar. La Biblioteca Municipal Miquel Batllori, a Volpelleres, acollirà a partir de les 19:00h del vespre un 'Light painting' per a tota la família. L'activitat és gratuïta però cal reservar entrades. 

Ja dissabte, a les 12:00h, la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, oferirà una nova sessió de conta-contes a càrrec de Gerard Garcés, qui recorrerà tots els continents per explicar diverses aventures de cada indret. 

A les 12:00 del migida també, l'Abacus oferirà una nova sessió de 'Dissabtes infantils'. En aquest cas, l'àbac, l'instrument més antic per calcular, serà el protagonista. Els nens i nenes que hi participin realitzaran diversos jocs, minicampionats, activitats de concentració, entre d'altres.   

Ja a la tarda, a partir de les 18:00h, David Stromboli oferirà l'espectacle de màgia 'Magistral!' amb moltes sorpreses i humor. La cita és gratuïta i tindrà lloc al Cafè Auditori

Diumenge 17, a les 12:00h, el casal de Mira-sol acollirà l'obra de teatre la 'Mongetera Màgica'. Una història que explica les aventures que viu la Lina, una nena, en el seu viatge. 

Tres Tombs

L'anterior edició dels Tres Tombs. FOTO: Lali Puig

Aquest diumenge, 17 de gener, Sant Cugat celebrarà Sant Antoni amb la tradicional rua dels Tres Tombs. La cavalcada, que recorrerà els principals carrers de Sant Cugat, estarà formada per uns 20 carros i uns 400 genets. La rua començarà, a les 11 h del matí, des de Pla del Vinyet direcció cap a Francesc Moragas i Rius i Taulet per anar a buscar el carrer de Sant Magí i per anar cap al passeig de Francesc Macià. A les 12 h, just darrere el Monestir, es farà la benedicció de les cavalleries i de totes les mascotes que els santcugatencs vulguin beneir.

La rua, que posarà el punt final a la plaça de Barcelona a les 13 h del migdia, passarà per l’avinguda de Cerdanyola, Santiago Rusiñol, carrer de Santa Maria, carrer de Valldoreix i carrer de Sant Antoni.

 
Comentaris

Destaquem