Què fer aquesta setmana a Sant Cugat

Les activitats que et porposem per gaudir de la teva ciutat

Des del TOT Sant Cugat repassem l'agenda d'activitats de la setmana, per gaudir de la ciutat després de les vacances de Setmana Santa.

Continua el Circ Raluy a la ciutat

El TOT celebra 30 anys anant al circ. FOTO: J.M.Vallès

Després que s'instal·lés a la ciutat el dia 2 d'abril, el Circ Raluy restarà a Sant Cugat fins al diumenge, dia 12. Encara podeu gaudir de les representacions com mai abans havíeu pogut fer. I és que aquest any, han canviat la carpa per l'escenari del Teatre-Auditori.

A més, dimecres dia 8, el TOT Sant Cugat celebra amb una funció especial al circ, els seus 30 anys d'informació local.

Una cita amb l'art

La mostra és un repàs intimista a la trajectòria de Pere Formiguera. FOTO: Artur Ribera

Durant aquesta setmana també pots aprofitar per gaudir de l'art amb les nombroses exposicions que es poden veure a la ciutat.

Un exemple, la mostra "Ars Photographica. Pere Formiguera" que acull el Centre d'Art Maristany com a cloenda de l'Any Formiguera.

A La Puntual de Mercantic, es pot visitar "Evasionistes d'avui", i a Canals-Galeria d'Art, Sergi Barnils exposa "Verger celeste".

Més propostes

Concert benèfic de la passada edició per commemorar el Dia Mundial del Parkinson. FOTO: Arxiu

La Dra. Moliní, ginecòloga del Policlínic Sant Cugat, oferirià la xerrada 'Sexualitat i menopausa' el dia 9, a la Mútua General de Catalunya, a la plaça de Can Quitèria, a les 19.30 hores.

I el mateix dijous, coincidint amb la commemoració del Dia Mundial del Parkinson, conferència a la Casa de Cultura a les 19.30 hores sobre 'Aspectes socials, recursos i ajudes en la malaltia del Parkinson'.

 
Comentaris

Destaquem