Què fer aquesta setmana a Sant Cugat

Des del TOT et proposem activitats per a què gaudeixis de la teva ciutat

Amb l'agenda d'activitats del TOT Sant Cugat t'acostem algunes de les propostes per gaudir de la ciutat durant la setmana. Conferències, presentacions... no deixis de consultar-ho!

Dilluns, 23 de març

Emma Vilarasau protagonitza 'Fedra', que es represnetarà el 28 de març. FOTO: Cedida

A les 18 hores, a la plaça de Barcelona, es presenta la nova associació Wise People, que neix per donar suport als aturats de més de 45 anys.

I per als amants del teatre, la Biblioteca Central Gabriel Ferrater acull a les 20 hores una nou Parlem de... Fedra, amb Emma Vilarasau, Lluís Soler i Sergi Belbel.

Dimarts, 24 de març

L'activitat es trasllada aquest dimarts al Museu Monestir. A les 20 hores, l'Associació Astronòmica Sant Cugat-Valldoreix organitza la conferència “Einstein” a càrrec d'Oriol Pujolàs, membre de l'Institut de Física d'Altes Energies.

Dimecres, 25 de març

Jaun Carlos Vázquez és l'autor del llibre. FOTO: Cedida

Aquest dimecres a les 19 hores, a la Casa de Cultura, conferència i presentació del llibre ¡Estamos en la cumbre! Discapacitados en la montaña.

A més, durant tot el dia, Diada solidària a Quiropràctic Qgat. Durant la jornada, els pacients que reben ajustos quiropràctics a la consulta pagaran amb aliments enlloc de diners, que aniran destinats a Càritas.

Dijous, 26 de març

 El tast de vins anirà acompanyat d'una xerrada amb productors FOTO: A.Ribera

Aquest dijous la Coral Infantil Fusió cantarà Caramelles als carrers de la ciutat a partir de les 18 hores. A més, hi ha nova cita amb el Cinema d'Autor. La proposta de la setmana és Hermosa juventud.

A les 19.30 hores, l'Ateneu ofereix una nova xerrada-tast de vi, i a la mateixa hora, Xavier Bosch presenta el seu darrer llibre, Algú com tu, al Museu del monestir.

Ja a la nit, els Bar Mut de TorreBlanca acull el concert de BBFace & Knurf, a les 20.30 hores.

 
Comentaris

Destaquem