Què fer el cap de setmana a Sant Cugat

El primer cap de setmana de setembre arriba amb activitats per a tota la família

Ara que ja ha arribat el setembre, Sant Cugat recupera l'activitat habitual, i com cada setmana hi ha una sèrie d'activitats programades per gaudir de la ciutat. Si us quedeu a Sant Cugat aquests dies, us interessa!

Festa Major

Mas Gener estrena la festa a les 20 hores d'aquest divendres. FOTO: Lali Puig

Aquest cap de setmana tornen les festes majors a Sant Cugat. Ho fan al barri de Mas Gener on, durant tres dies, s'han programat activitats per a tota la família. La festa comença aquest divendres, dia 4, amb la rua amb la Banda de Mas Gener a les 20 hores.

I per als que us agrada el cinema, nova cita amb el cinema a la fresca a Mercantic. La proposta per aquest divendres: Amor a quemarropa.

A més, la cultura està present a la ciutat. A més de diferents inauguracions, al nou centre d'Art Maristany encara es pot veure l'exposició Art en Trànsit, que es pot visitar fins el 25 d'octubre.

Dissabte en família

Al Monestir continua l'activitat durant el cap de setmana. FOTO: Estefania Bedmar

L'activitat continua aquest cap de setmana al Monestir. Ho fa amb la visita teatralitzada "Deixeu parlar els capitells... ells ho saben tot!". Començarà a les 12 hores, i cal reserva prèvia. Mentre, durant el matí, hi haurà parada d'Intermón-Oxfam a la plaça dels Quatre Cantons.

Ja a la tarda, continua el cicle de projeccions a Cal Gerrer, vinculades amb els treballs de la seva rehabilitació. La projecció començarà a les 19 hores.

I a la nit se celebra el XVII Sopar Degustació de l'Associació de Veïns de la Serreta. Cal portar menjar! I per als qui voleu descobrir el Monestir des d'una altra perspectiva, Llegendes nocturnes al Monestir, a partir de les 22 hores.

Mentre, durant tot el dia, tens una nova oportunitat per donar sang a Sant Cugat. De 10 a 20.30 hores a la plaça d'Octavià!

Les propostes per diumenge

El Mercantic es torna a vestir de gala amb el Vintage Fest FOTO: Lali Puig

Aquest diumenge, és primer de mes, i el Mercantic es tornarà a omplir de parades de brocanters i antiquaris amb el Vintage Market. No t'ho perdis!

La cultura també estarà present, aquest cop amb la visita guiada a l'exposició permanent del Monestir, "Oració, treball i poder", que començarà a les 12 hores. Ja a la tarda, la música arriba al Casino La Floresta amb Amarcord, a les 20 hores.

 
Comentaris

Destaquem