Què fer el cap de setmana a Sant Cugat

El TOT t'aconsella què pots fer durant aquest cap de setmana si encara ets a Sant Cugat

Des del TOT Sant Cugat repassem l'agenda d'activitats del cap de setmana, per gaudir de la ciutat. Malgrat que l'activitat a Sant Cugat es para pràcticament per complet durant el mes d'agost, encara hi ha qui organitza activitats. Aquestes són algunes de les propostes

Una gimcana cultural i dues visites guiades

Gimcana al Celler Modernista. FOTO: Arxiu

Amb l'arribada de l'agost, l'activitat disminueix de manera considerable a Sant Cugat. De fet, són ben poques les propostes per al cap de setmana a la ciutat, però qui opti per passar el cap de setmana a la ciutat pot aprofitar per gaudir dels Museus de Sant Cugat.

A més de les exposicions permanents, que es poden visitar en l'horari d'agost, hi ha activitats organitzades aquest cap de setmana.

El dissabte 8 d'agost pots gaudir de fins a tres propostes culturals. Si vols conèixer com era la gent de Sant Cugat al 1900 apropa't a les 11.30 hores al Celler Modernista i participa a la gimcana Ser un bon pagès.

A la nit també pots fer una visita guiada al Monestir de Sant Cugat amb Llegendes noctures al Monestir. Compte que cal fer reserva prèvia!

L'endemà, diumenge 9 d'agost, el Museu t'ofereix una nova visita guiada, aquesta per explicar com era el dia a dia dels monjos a l'Edat Mitjana.

Més propostes

Amb la projecció a Cal Gerrer es coneixerà la història de l'escultura. FOTO: Lali Puig

A més de les activitats que organitza el Museu de Sant Cugat, dissabte hi ha una nova projecció a Cal Gerrer. Aquesta setmana, a les 19 hores, reportatge sobre Família i amics durant les obres de Cal Gerrer.

Activitats a l'aire lliure

La tardor a Collserola. FOTO: Artur Ribera

En temps de calor també ve molt de gust donar-se un bany a la piscina. Si no en tens a casa, no pateixis, perquè aquest any les piscines municipals del Parc Central i de la Cooperativa d'Aigües de la Floresta estaran obertes fins el 13 de setembre.

Per als més esportistes, una bona opció és descobrir l'entorn natural de Sant Cugat. A la web del TOT pots trobar diferents rutes, com per exemple aquesta des de Sant Cugat fins al Tibidabo.

Per als runners, aquesta setmana hem publicat un complet programa d'entrenament per a participar a la Mitja Marató. 

 
Comentaris

Destaquem