Què fer el cap de setmana a Sant Cugat

Les activitats que et proposem per gaudir de la teva ciutat

El TOT Sant Cugat repassa l'agenda d'activitats del cap de setmana per a que no us perdeu res si passeu el cap de setmana a Sant Cugat.

Propostes per a tot el cap de setmana

Hi haurà activitats per a tota la família. FOTO: Amanda Bernal

Aquest cap de setmana hi ha activitats per a tots els gustos, entre elles, dues que duren de divendres a diumenge. per una banda, arriba la Festa Major de Mira-sol, que arrencarà amb el pregó de Marta Pessarrodona i l'esclat de Festa Major, a partir de les 20 hores.

D'altra banda, Cinesa i l'entorn del Teatre-Auditori es converteixen, durant tot el cap de setmana, en l'escenari de la primera edició del Sant Cugat Fantàstic, el festival de cinema fantàstic i de terror de la ciutat, amb 28 projeccions i activitats paral·leles.

També se celebra durant aquests dies la Universitat Internacional de la Pau, la Unipau, amb 35 conferències, al Centre Borja.

Més propostes

El Concurs de Cant de Camerata finalitza amb el concert de dissabte. FOTO: Cedida

Divendres, Valldoreix acull una nova sessió de Cinema a la Fresca. Aquesta setmana, la proposta és The Lego movie. Mentre, a les 22 hores, una nova cita amb les Nits de Música al Claustre, amb el Dúo Bécquer & Süsses Trio.

Ja dissabte, nova proposta per descobrir el passat de Sant Cugat, amb la visita guiada 'El dia a dia dels monjos a l'Edat Mitjana', a partir de les 11 hores, al Claustre del Monestir. I per als més petits, taller 'Els animals del món rural', a les 11.30 hores al Celler Modernista.

I nova proposta a les Nits de Música al Claustre, amb el curs de cloenda del curs de cant de Camerata i lliurament del Premi de cant Camerata Sant Cugat. Començarà a les 20.30 hores.

 
Comentaris

Destaquem