Què fer el cap de setmana a Sant Cugat

Les activitats que proposa el TOT per gaudir de la teva ciutat

Des del TOT Sant Cugat repassem l'agenda d'activitats del cap de setmana, per gaudir de la ciutat. Un cap de setmana en que la ciutat ja respira mes d'agost, i els carrers ja comencen a estar deserts.

Activitat al Museu

El Monestir centra l'activitat del cap de setmana. FOTO: Lali Puig

Amb l'arribada de l'agost, l'activitat disminueix de manera considerable a Sant Cugat. De fet, són ben poques les propostes per al cap de setmana a la ciutat, però qui opti per passar el cap de setmana a la ciutat pot aprofitar per gaudir dels Museus de Sant Cugat.

A més de les exposicions permanents, que es poden visitar en l'horari d'agost, hi ha activitats organitzades aquest cap de setmana.

La primera activitat prevista és el dissabte, 1 d'agost, a la nit. A les 22 hores començarà la visita guiada "Llegendes nocturnes al Monestir". Cal reservar plaça!

Ja diumenge, hi ha visita guiada a l'exposició permanent del Museu-Monestir, "Oració, treball i poder". La visita comença a les 12 hores. I una hora més tard, visita guiada a l'exposició d'escultures 'Les tres dimensions de les Runes', d'Emili Armengol.

Més propostes

Amb la projecció a Cal Gerrer es coneixerà la història de l'escultura. FOTO: Lali Puig

A més de les activitats que organitza el Museu de Sant Cugat, dissabte hi ha una nova projecció a Cal Gerrer. Aquesta setmana, a les 19 hores, reportatge sobre L'escultura de Cal Gerrer. L'art a Sant Cugat.

I diumenge, nova cita al Mercantic amb el Vintage Market. Durant tot el matí, antiguitats, curiositats i molt més, al recinte de l'avinguda de Rius i Taulet.

 
Comentaris

Destaquem