Queixes dels veïns de La Floresta per entrar a la piscina municipal

Els veïns de La Floresta protesten a causa de les cues que s'han originat per entrar a la piscina municipal de La Floresta

Les piscines municipals de Sant Cugat van obrir portes, el darrer dimecres 1 de juliol, amb unes noves condicions a causa de la COVID-19. Enguany, i seguint les mesures higienicosanitàries establertes, les piscines de Sant Cugat podran acollir un 75% del seu aforament i s'haurà d'estar registrat per poder entrar.

Tanmateix, les llargues cues a la piscina municipal de La Floresta, el diumenge 5 de juliol, han indignat els veïns de La Floresta allà presents. "Sabem que és diumenge i hi ha més gent de l'habitual, però registrar-se implica uns 10 minuts, tot i portar la reserva feta des de casa", explica Maria González, veïna de La Floresta.

"Érem unes 30 persones a la cua. Per iniciativa hem fet dues cues, una de registrats i l'altre, de no registrats. Tanmateix, independentment de si ja tenies el registre o no, era tot molt feixuc. S'hauria de buscar una solució, perquè perdem les ganes de venir a la piscina. Vas amb nens petits i s'inquieten perquè volen banyar-se", afegeix González.

Amb tot, els problemes d'accés a la piscina de La Floresta han quedat reflectits a les xarxes socials, uns problemes que ja estaven presents fins i tot abans de l'obertura de les instal·lacions, ja que la pàgina web per poder fer la reserva d'horari i compra d'entrades no ha funcionat aquests darrers dies.

 
Captura de pantalla 2020 07 05 a les 15.52.55

Queixes dels veïns de La Floresta. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem