El Quinto de Nadal de Sant Cugat torna després de dos anys

El Quinto de Nadal de Sant Cugat ja té dates per tornar-se a celebrar presencialment

El Quinto del Nadal de Sant Cugat torna després de dos anys sense celebrar-se per la pandèmia. Així, aquesta tradicional activitat nadalenca que aplega centenars de joves, tornarà a fer-se de manera presencial a l'Envelat, que estarà ubicat al parc de Ramon Barnils. Segons ha informat l'organització, a càrrec de Cal Temerari, tindrà lloc els dies 25, 26, 28, 29 i 30 de desembre a partir de les 19 hores i fins a la matinada. 

Concretament, els dies 25, 26 i 30 el Quinto se celebrarà de 19 a 2 h. El dia 28 hi haurà el quinto infantil de 17.30 a 19 h i, a continuació, quinto fins a la una de la matinada. A més, el dia 29 hi haurà la Quina Festa, una novetat d'aquest 2022 que durarà fins passades les dues de la nit. Una altra de les novetats és que alguns dels premis seran vals per comprar al comerç local de Sant Cugat. "Els comerciants estan súper agraïts", expliquen des de l'organització. La tercera novetat és el nou logo de l'esdeveniment, creat per la santcugatenca Júlia Casanova.

Nova imatge del Quinto de Nadal a Sant Cugat. FOTO: Cedida

Nova imatge del Quinto de Nadal a Sant Cugat. FOTO: Cedida

La temàtica d'enguany és la inflació econòmica, així que des de Cal Temerari es farà un fil conductor per reivindicar aquesta problemàtica. A més, com és habitual, es donarà espai per a que s'exposin casos antirepressius de la ciutat, com el col·lectiu 8MilMotius, que tindrà el judici l'11 de gener.

Més info: El judici del cas 8 Mil Motius ja té data

El Quinto és una de les activitats estrella de Nadal a Sant Cugat. Es tracta d'un joc similar al bingo, on els lloros van cantant números amb molta disbauxa i ironia. Centenars de famílies i joves omplen cada any l'Envelat per viure aquestes jornades festives.

El 2020, el Quinto es va celebrar de manera virtual. El 2021 estava previst recuperar la presencialitat, però una nova onada de Covid va obligar a suspendre'l. Així, l'última edició amb normalitat va ser el 2019.

Més info: VÍDEO: El Quinto de Nadal a Sant Cugat, des de dins

Captura de Pantalla 2022 11 30 a les 11.10.01

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem