Quiroderma, l’innovador centre que cuida el teu benestar

A Quiroderma també et podràs fer una revisió cardiològica feta per especialistes per descartar possibles patologies cardíaques i practicar esport sense risc

Quiroderma, el centre mèdic enfocat al benestar de les persones, celebra 10 anys oferint dos tractaments estrella, la teràpia vaser i la Sottopelle. La vaser és una revolucionària tècnica capaç d’eliminar el greix localitzat i modelar el cos amb ultrasons. La Sottopelle consisteix en una inserció indolora d’un comprimit hormonal bioidèntic sota la pell que incrementa la massa magra, disminueix el greix, millora la capacitat per posar-se en forma i redueix la fatiga, entre altres beneficis.

A Quiroderma també et podràs fer una revisió cardiològica feta per especialistes per descartar possibles patologies cardíaques i practicar esport sense risc. I és que el centre està especialitzat en dermatologia, medicina estètica, aparell digestiu, nutrició i estètica, medicina esportiva, cirurgia plàstica, psicologia, cardiologia i endocrinologia.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem