El Racó Infantil omple de música les cases de Sant Cugat per Sant Pere A Casa

L'activitat, dirigida als infants de Sant Cugat, ha comptat amb un vídeo-concert amb els grups infantils més rellevants i la narració de diferents contes

Sant Cugat està de celebració amb el Sant Pere A Casa i l'Ajuntament ha ofert el Racó Infantil, el diumenge 28 de juny, una activitat adreçada a tots els nens i nenes del municipi. Així doncs, mitjançant uns vídeos a través del canal de YouTube de l'Ajuntament, els infants de Sant Cugat han pogut gaudir de la música dels seus grups preferits i de la narració de diferents contes.

Per una banda, el Racó Infantil ha comptat amb un vídeo-concert personalitzat expressament per a l'ocasió, amb la participació dels grups infantils més rellevants com la Xiula, la Damaris Gelabert, La Tresca i la Verdesca, el Landry el Rumbero, les Princeses Barbudes i El Pot Petit!

D'altra banda, pels infants de 0 a 3 anys, s'han realitzat activitats amb contes musicals i explicats per Toc de Retruc, companyia de teatre local. Finalment, s'ha fet una lectura de 4 contes representats d'històries tradicionals de Bolívia, Itàlia, Xina i el Marroc, 4 dels col·lectius més abundants a la ciutat.

Amb tot, un Racó Infantil, emmarcat en el Sant Pere A Casa, i destinat perquè els infants puguin gaudir d'aquesta festivitat de manera virtual, després que l'Ajuntament de Sant Cugat decidís anul·lar la Festa Major 2020 a causa de la pandèmia per la COVID-19.

 
 
Més informació
 
Comentaris

Destaquem