La Radiografia de la pandèmia, protagonista de la 35a edició del Curs d'Estiu d'Unipau

Durant 3 dies s'analitzaran els efectes socials, econòmics i ambientals de l'actual pandèmia

La Universitat de la Pau retorna un any més per celebrar la seva 35a edició del Curs d'Estiu, un curs centrat amb les conseqüències socials, ambientals i econòmiques de la COVID-19. No obstant això, a causa de l'actual crisi sanitària, les conferències es realitzaran en línia entre el dilluns 6 i el dimecres 8 de juliol.

Així doncs, sota el lema de Radiografia d'una pandèmia: una anàlisi ambiental, econòmica i social, el Curs d'Estiu d'Unipau desgranarà durant 3 dies els efectes que ha causat la COVID-19. Així doncs, el dilluns 6 de juliol, a partir de les 18 hores, la temàtica serà l'anàlisi ambiental de la COVID-19, amb la presència de Charo Morán (d'Ecologistas en Acción), Pau Noy (de la Fundació Mobilitat Sostenible) i Gustavo Duch (de Revista Sobirania Alimentària).

De cara el dimarts 7 de juliol, també a les 18 hores, la conferència versarà sobre els efectes econòmics de la COVID-19. Per això, en el segon dia d'aquesta 35a edició, Unipau comptarà amb Mònica Vargas (de Transtanional Institute), Jordi Garcia Jané (de la Xarxa Econòmica Solidària) i Itziar Ruix-Giménez (professora de la UAM).

Finalment, el dimecres 8 de juliol a les 18 hores, la temàtica serà les conseqüències socials de la pandèmia amb Miriam Garcia Torres (d'Ecologista en Acción), Anaïs Franquesa (Centre Irídia) i Miquel Ramos (periodista i activista). Amb tot, les tres xerrades seran obertes a tothom i serà necessari una preinscripció prèvia en el següent enllaç.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem