contingut promocionat
 
FP

 

Raons per estudiar una formació professional

Els graus de cicle mitjà no limiten els teus estudis

Hi ha moltes raons per estudiar una formació professional, però no sempre les sabem totes. Quan acabem l'educació secundària obligatòria hi ha dues opcions; realitzar cicles de grau mitjà o anar a batxillerat. I moltes vegades creiem que l'única opció per entrar a la universitat és el batxillerat, però no, amb els cicles formatius podràs estudiar allò que realment t'agrada i posar-ho en practica. També trobem cicles de grau superior per a totes aquelles persones que vulguin ampliar els seus coneixements.

Els graus de cicle mitjà no limiten els teus estudis, ja que aquests et permeten l'accés a graus superiors i des d'allà pots accedir a la universitat. Tots els coneixements adquirits en la formació professional estan enfocats per al futur de l'alumne, l'aprenentatge serà molt més pràctic i orientat al món laboral.

Agora Sant Cugat International School té una àmplia oferta de graus de Formació Professional relacionats amb el món de l'audiovisual: Tècnic en vídeo, DJ i so; realització de projectes audiovisuals i espectacles; so per audiovisuals i espectacles; i animació 3D, jocs i entorns interactius. Durant tot l'aprenentatge disposaràs de tots els mitjans que necessitis per poder aprendre més i millor. 

Agora compta amb les millors instal·lacions per impartir els cicles formatius FOTO: Cedida

 

 
Comentaris

Destaquem