contingut promocionat
aproperties

 

A la recerca de talent humà en el sector immobiliari

El Grup aFinance, en fase d’expansió i creixement, busca diversos perfils laborals a Sant Cugat

El Grup aFinance, que compta amb la immobiliària aProperties, ha incorporat a la nova directora de Recursos Humans, Carmen Extremera, amb més de 30 anys d'experiència en la gestió de persones, per acompanyar a l’empresa en la captació de talent del sector immobiliari i financer. El grup es troba en creixement a Sant Cugat, un mercat estratègic.

Sant Cugat ja fa uns anys que està esdevenint un dels seus territoris estratègics pel seu potencial tant des del punt de vista comercial com des del punt de vista residencial. Ja fa més de cinc anys que aProperties està a la ciutat.

Carmen Extremera, nova directora de RRHH del grup aFinance. FOTO: Cedida

Carmen Extremera, nova directora de RRHH del Grup aFinance. FOTO: Cedida

Per què Sant Cugat?

Sant Cugat és una població estratègica per al Grup aFinance per aquests valors:

  1. Localització. Les seves bones comunicacions i el fet que ofereix una bona qualitat de vida per al perfil de client. Qualitat de vida i relació qualitat/preu envejable i poc comparable a altres ciutats.
  2. Teixit empresarial. Hi ha grans corporacions que tenen oficina a Sant Cugat o molt a prop i això facilita que hi hagi perfils d’alts directius.
  3. Poder adquisitiu alt. La seva renda per càpita és de les més altes de tot l’estat.
  4. Creixement en obra nova. Sant Cugat és una de les ciutats de l’entorn amb un creixement important de nova construcció.

Pla d’expansió

El Grup aFinance compta amb un equip qualificat i competitiu segmentat en una part de venda i en una altra de lloguer i està immers en un pla de creixement.

Paral·lelament amb el creixement exponencial d’aProperties i també pel seu propi model de negoci, ha experimentat un creixement gradual i progressiu que l'ha portat a aspirar a un creixement tant d’equip com d'espai com de delegacions realment molt ambiciós i pioner dins del sector. Mentre moltes empreses estan obrint ERTOS, el Grup aFinance està ampliant per a abastar més quota de mercat.

Carme Extremera lidera aquest creixement en persones amb l’objectiu d’acompanyar el desenvolupament de la companyia i captar bons professionals.

aProperties ofereix un pla de carrera als perfils que s'incorporin al grup. FOTO: Cedida

aFinance ofereix un pla de carrera als perfils que s'incorporin al grup. FOTO: Cedida

Quins són els perfils que està buscant aFinance?

El Grup està buscant gent amb experiència o sense amb dots comercials per a la comercialització de residencial. En l’actual situació molta gent s’està reinventant i, afortunadament, aFinance ofereix un pla de formació molt potent.

Cerquen persones amb actituds comercials que estiguin interessades en el sector, que els atragui la decoració i el sector immobiliari. Al grup hi ha arquitectes, delineants i gent amb formació acadèmica molt bona.

És un equip molt divers, amb personal de moltes nacionalitats (italians, alemanys, etc.), la qual cosa és una riquesa i permet donar servei en l’àmbit internacional amb molta fluïdesa.

Estan buscant agents per la comercialització de solars, de retail, etc. i estan incorporant personal per al departament de comptabilitat, per al de recursos humans, etc.

També analistes financers, gent molt qualificada i amb experiència en el sector financer per a estudiar operacions per donar préstecs hipotecaris. Es crea molta connexió entre aProperties i aFinance, que és el resultat de la visió 360 del grup.

Poden oferir aquest servei 360 gràcies a la professionalització de totes les àrees que es dediquen als serveis que s’ofereixen.

Sota el lema de "Nosaltres ho fem per tu", en funció de cada perfil, el grup busca les millors condicions de la hipoteca gràcies a l’acord amb els principals bancs estatals i internacionals.

Pla de carrera

El grup ofereix un pla de formació que permet als seus treballadors optar, encara que no es tingui experiència, a desenvolupar una bona carrera, si agrada el sector i es compta amb aptituds comercials.

Ofereix als seus treballadors formació comercial i en marca personal perquè sàpiguen treballar les seves xarxes socials per captar noves oportunitats de venda i reben acompanyament d’altres persones que ja han passat per aquest procés.

Reben un acompanyament en les visites amb clients que permet que el percentatge d’èxit arribi abans perquè volen que els seus professionals es guanyin molt bé la vida.

A més, el Grup proporciona als seus treballadors formació contínua i un know how que poden aprofitar en futures experiències laborals. Tot i que el seu objectiu és fidelitzar el talent.

aProperties ofereix una molt bona promoció interna als seus professionals. FOTO: Cedida

aFinance ofereix una molt bona promoció interna als seus professionals. FOTO: Cedida

Promoció interna

Per això, ofereixen també promoció interna. A l’hora de cobrir baixes de direcció i management sempre es mira el personal de la casa primerament. Al grup li agrada fidelitzar als seus treballadors.

aFinance compta amb una de les ràtios de rotació més baixes del sector.

També pot ser una bona oportunitat per a persones que vulguin créixer i busquin mobilitat, ja que el grup està distribuït en el territori nacional (Madrid, València, Barcelona i Sant Cugat) i té previsions d’expandir-se geogràficament.

A més, les diferents línies de negoci que ofereix el Grup, (aFinance, aCapital, aProperties, aRetail i aTemporal) afavoreixen que els treballadors puguin fer carrera professional.

El Grup aFinance

aProperties forma part del Grupo aFinance. Neix l'any 2004 a Barcelona i compta amb una experiència propera als 20 anys. En el transcurs dels anys s'han anat incorporant al grup diferents empreses.

L'àrea de propietats, aProperties, es dedica a la compravenda i lloguer residencial, obra nova i oficines a la ciutat de Barcelona, Madrid, València i Sant Cugat.

L’àrea d’aFinance és una intermediació financera molt focalitzada en el tema hipotecari, on, un cop adquirida la propietat, s'ofereix la possibilitat d'obtenir una hipoteca amb unes condicions molt avantatjoses.

L’àrea d'aCapital es dedica a la compravenda i inversió d’edificis sencers i aRetail es dedica a la compravenda i al lloguer de locals comercials de les principals grans ciutats en l’àmbit estatal i europeu.

L’última incorporació és aTemporal que es dedica als lloguers de curta durada. Entre 32 dies i 11 mesos de duració.

El grup compta amb prop de 350 professionals que treballen per a totes les marques.

Si desitges sumar-te a l'equip, aquí tens el contacte d'aFinance.

Interior de l'oficina d'aProperties a Sant Cugat FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem