Recollida de signatures en contra l'eliminació dels senglars

La iniciativa s'ha posat en marxa després que l'Ajuntament hagi engegat una prova pilot per eliminar els senglars del centre de la ciutat

La prova pilot que l'Ajuntament ha posat en marxa per controlar la població de senglars al centre de Sant Cugat, contractant una empresa que s'encarregarà de capturar i eliminar els senglars que s'han fixat al centre, ha provocat la reacció d'alguns sectors de la ciutadania.

Aquest és el cas de la petició de recollida de signatures, a través de la pàgina de Change.org. La crida de signatures, que confia en assolir-ne el centenar, com a mínim, destaca que "volem posar de manifest el nostre descontentament amb aquesta decisió, creiem que hi ha alternatives més respectuoses, com l'esterilització" i afegeix que els "veïns de la zona ja han afirmat estar en desacord amb la prova pilot dient que als senglars també se'ls ha fet fora del lloc on vivien i que nosaltres no tenim cap dret a decidir qui viu i qui no.

L ’empresa Estrateko serà l'encarregada de capturar els senglars per reduir la població. Aquesta prova pilot de control de la població de porcs senglars té un cost de 16.432,20 € més iva.

Notícia del TOT

Alguns dels comentaris a la pàgina de Facebook del TOT

El TOT va avançar la notícia i arran d'aquesta, diferent usuaris de les xarxes socials van mostrar el seu desacord amb la iniciativa municipal, d'aquesta manera un grup de ciutadans ha posat en marxa la recollida de firmes.

Totes aquelles persones que vulguin signar en aquesta petició poden fer-ho dirigint-se a aquesta adreça: http://ow.ly/NmH9k

Més informació
 
Comentaris

Destaquem