El recorregut de la Rua dels Tres Tombs de Sant Antoni a Sant Cugat

La Festa de Sant Antoni d'enguany se celebrarà del 17 al 22 de gener i es podrà gaudir tant d'activitats tradicionals com d'algunes novetats

Com cada any, quan s'apropa el 17 de gener, Sant Cugat surt al carrer per celebrar la Festa de Sant Antoni Abad. Una tradició que compta amb més de 150 anys de celebració i que fa honor a la memòria agrícola del municipi. Del dimarts 17 al diumenge 22, es podrà gaudir d'activitats tradicionals com la Rua dels Tres Tombs, la Festa dels Foguerons o el Mercat de Traginers. A més, enguany la festivitat presenta algunes novetats i també recupera algunes celebracions com el Ball de Gala a la Sala Clavé de La Unió Santcugatenca.

Més info: Els Tres Tombs i la Festa dels Foguerons aquest cap de setmana a Sant Cugat  

Recorregut de la Rua dels Tres Tombs

Ja sumen més de 150 anys que Sant Cugat acull aquesta festa quan arriba l'hivern, i és que tot i que la ciutat ha canviat molt, abans era un poble agrícola amb tradicions ben arrelades a la terra i als animals.

La Rua dels Tres Tombs serà el diumenge 22 de gener, i abans de posar en marxa els carros, a les 9 h hi haurà un esmorzar de pagès al Parc de Ramon Barnils. A les 11 h començaran el seu trajecte des de l'av. del Pla de Vinyet fins a la pl. de Barcelona, on acabarà amb una rebuda per part de les autoritats municipals a la 13 h. Durant el camí aniran acompanyats de la Banda de Música Sant Llorenç de La Galera.

A les 11:30 h es podrà gaudir d'un vermut i un espectacle d'animació infantil per part de la Cia Roger Canals a la pl. de Barcelona. I sense olvidar-nos de la tradicional benedicció de cavalleries, que tindrà lloc al pg. de Francesc Macià a càrrec de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià.

Mapa del recorregut rua dels Tres Tombs a Sant Cugat.

Recorregut rua dels Tres Tombs a Sant Cugat.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem