contingut promocionat
policlinic logo

 

Recupera la figura en només 6 mesos

Informa't sobre el nou programa de pèrdua de pes de la Unitat Antiobesitat de Grup Policlínic i et regalen un tractament corporal gratuït

Si el teu propòsit pel 2020 és aconseguir un pes saludable i tornar a pensar amb la teva salut ara pots informar-te sobre el nou baló gàstric Elipse® de la mà dels professionals mèdics de la Unitat Antiobesitat de Grup Policlínic.

 

Policlinic B

 

Aquest tractament de pèrdua de pes personalitzat s'inicia empassant-se una càpsula de la mida d'una píndola. Un cop a l'estómac la càpsula s'emplena amb una solució salina i passa a ser un baló. El baló té una consistència tova i estarà a l'estómac setze setmanes, temps en els que ens ajudarà a reduir el sobrepès.

 

Xerrada gratuïta: 05 de febrer a les 18:30 al Policlínic Torreblanca. Places Limitades 

 

El nou baló gàstric Elipse® és un programa de sis mesos que t'ajudarà a perdre fins a 24 kg, sense endoscòpies anestèsiques, ni cirurgies. El baló es col·loca a la consulta del doctor en una hora, i crea una sensació de sacietat que ajuda a menjar menys i permet seguir hàbits alimentaris saludables.

Descobreix el baló i t'enduràs un tractament gratuït

Si vols saber-ne més, el pròxim dimecres 5 de febrer se celebrarà una xerrada informativa a les 18.30 h al Policlínic Torreblanca. Les places són limitades així que reserva la teva plaça trucant al 93 515 39 99 i et regalen un tractament corporal gratuït.

 

Telefon: 93 515 39 99 

Ubicació: Av. Torreblanca 2-8. Sant Cugat del Vallès

 

 

 
Comentaris

Destaquem