Recupera les hores que dedicaves a la planxa

Amb una simple trucada, un missatge, un mail o fent una comanda des del seu web o App, vindran a casa a recollir les peces de roba que vols planxar i te les entregaran planxades, penjades i empaquetades

Si vols recuperar els caps de setmana i totes les hores que inverteixes a planxar la teva roba, ara és el millor moment. I és que acaba d'aterrar a Sant Cugat, Valldoreix, Mira-sol i La FlorestaIron4you. A Iron4you són especialistes en el planxat de la bugada a domicili de manera fàcil, ràpid i econòmic.


Amb una simple trucada, un missatge, un mail o fent una comanda des del seu web o App, vindran a casa a recollir les peces de roba que vols planxar i te les entregaran planxades, penjades i empaquetades, el mateix dia o el dia que decideixis de dilluns a divendres.


Amb uns preus més que econòmics planxar costa molt poc. Així les camises tenen un preu de 2,40 €, els polos a 1,90 €, els pantalons i les faldilles a 2,90 €, les corbates a 0,90 €.... A Iron4you també ofereixen servei per a empreses de restauració amb la neteja de roba de taula, roba de llit, fundes de sofà i de coixins, entre d'altres i sempre amb els mateixos competitius preus.


A més, Iron4you ofereix també serveis de neteja de locals i oficines, ajustant-se a les necessitats de cada client pel que fa als horaris i a les tècniques de neteja.

 
Comentaris

Destaquem