Recuperar la hidratació de la pell amb l'estètica oncològica

La quimioteràpia és un tractament que afecta totes les cèl·lules del cos

Hidratar la pell amb totes les garanties abans, durant i després de rebre tractament oncològic ja és tota una realitat al Centre Mèdic Estètic Can Mora. El centre ha incorporat recentment una nova divisió de servei mèdic estètic, especialitzada en pacients que pateixen o han patit càncer. Entre els efectes secundaris de la quimioteràpia i la radioteràpia destaca la degradació de l'aspecte físic i que pot arribar a trastocar l'estabilitat emocional i física. 


Per combatre aquests efectes el centre estètic santcugatenc té en marxa diversos tractaments d'estètica dirigits a millorar la vida, l'aspecte exterior i l'autoestima de les persones que pateixen càncer. Els tractaments del centre les porten a terme les tècniques en estètica de Can Mora amb la supervisió d'un oncòleg i un dermatòleg. Les expertes, a més, també donen les pautes pel que fa a la higiene diària, la depilació, l'exercici i el maquillatge, entre d'altres.

Els tractaments estètics què és realitzen

El centre realitza una hidratació profunda i massatges neuroestimulants i circulatoris FOTO: Cedida

El tipus de tractaments que realitzen al Centre Mèdic Estètic Can Mora tenen per objectiu millorar la pell de les persones que reben o han rebut quimio o radioteràpia. El primer pas a seguir és realitzar un diagnòstic personalitzat i oferir pautes d'autocura amb tractaments d'hidratació profunda i massatges neuroestimulants i circulatoris amb la marca cosmètica especialitzada Hydroskin Oncology.


La quimioteràpia és un tractament que afecta totes les cèl·lules del cos, incloses les de la pell, pel que una hidratació especial de la pell, unes pautes d'higiene i unes cures preventives s'aconsegueix millorar molt l'evolució de la pell i la qualitat de vida, disminuint així les conseqüències d'aquests efectes secundaris.

Que li passa a la pell amb els tractaments oncològics?

Encara que actualment les teràpies contra el càncer són cada vegada més efectives, produeixen importants efectes secundaris en la pell produint sequedat i aprimament dèrmic. Produeixen un efecte d'envelliment prematur on la pell es torna fràgil, apareixen arrugues, falta de vitalitat, canvi de color i aquests canvis són conseqüència de la quimioteràpia i la radioteràpia contra el càncer.

Les cures amb tractaments especialment formulats per aquesta situació disminueixen els efectes secundaris amb una hidratació especial de la pell, amb unes pautes d'higiene i unes cures preventius que milloraran molt l'evolució de la pell, la qualitat de vida i permetrà disminuir les conseqüències d'aquests efectes secundaris.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem