contingut promocionat

 

 

Recursos interactius perquè els més petits aprenguin sobre la importància de l'aigua

Sorea ofereix la seva iniciativa de l'Efecte Blau perquè els nens aprenguin de manera creativa sobre l'aigua

Amb el període d'incertesa que estem vivint a causa de la pandèmia per la Covid-19 i l'estat d'alarma ha fet que tots els nens i nenes del país s'hagin de quedar a casa, confinats i sense poder anar a l'escola. Durant aquests dies s'han creat moltes iniciatives educatives i pedagògiques per dinamitzar aquesta situació d'excepcionalitat. Sorea, l'empresa encarregada de gestionar els serveis relacionats amb el Cicle Integral de l'Aigua a Catalunya, ha obert a tothom els recursos dissenyats per als centres educatius. Aquests recursos pretenen ensenyar i introduir matèries de conscienciació mediambientals al ritme de l'alumnat.

 

 

Efecte blau SOREA

 

Sota el nom de L'Efecte Blau, aquesta iniciativa representa un dels projectes de compromís amb les persones i el medi ambient creat per Sorea. Es tracta d'una eina creativa perquè els nens puguin aprendre de manera interactiva aspectes de l'oceà, els mars els rius i altres coneixements sobre l'aigua.

 

Aquests recursos d'aprenentatge els podreu trobar a la web de l'Efecte Blau de Sorea, una vegada obris la web trobaràs jocs i tests interactius per aprendre.

 
 
Comentaris

Destaquem