Es redueix el nombre de grups confinats a les escoles de Sant Cugat

Sant Cugat suma 527 persones confinades, entre alumnes i professors, de 14 centres escolars diferents

Sant Cugat acumula 22 grups confinats en els centres escolars del municipi i redueix en 5 el nombre de grups confinats de la darrera setmana, segons dades del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya del divendres 29 de gener. Tot i això, augmenta en un el nombre de centres escolars que compten amb algun grup confinat, passant de 13 a 14.

Els centres educatius amb algun grup confinat són: el Thau (3), el Pureza de María (2), l'Escola Avenç (2), l'Àgora (2), l'Institut Angeleta Ferrer (2), l'Institut Joaquim Pla i Ferreras (2), l'Institut FP Sant Cugat (2), La Farga (1), el Pins del Vallès (1), el Viaró (1), l'Institut Arnau Cadell (1), l'Escola Joan Maragall (1), l'Institut del Centre d'Alt Rendiment Esportiu (1) i el Sefardí Hatikva (1).

D'altra banda, hi ha 527 persones confinades, entre alumnes i membres del professorat, en 15 centres escolars (ja que la Llar d'Infants La Mimosa té 1 persona confinada només), sent el Thau (71), l'Avenç (60) i el Pureza de María (57) les escoles amb una xifra més alta.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem