Els Reis d'Orient inunden Sant Cugat de màgia i il·lusió durant la cavalcada del 2024

Ses Majestats han aparegut a la plaça de Victòria dels Àngels, on s'ha fet un espectacle aeri amb ballarins, drons i focs artificials

Els Reis d'Orient ja han arribat a Sant Cugat. Ses Majestats han aparegut de manera màgica a la plaça de Victòria dels Àngels, on s'ha ofert un espectacle aeri amb tres ballarins a la façana del Teatre-Auditori. A més, hi hagut un muntatge de drons i focs artificials que ha captivat als milers de santcugatencs que omplien l'espai. A partir d'aquí, Melcior, Gaspar i Baltasar han començat una rua pels carrers de Sant Cugat. La pluja, que al final ha estat testimonial, no ha impedit que la cavalcada es celebrés amb normalitat i que els carrers s'omplissin de gom a gom.

 

 

Després de l'espectacle inicial, la cavalcada ha començat a la plaça de la Victòria dels Àngels amb les tres carrosses reials, sis carrosses d'entitats i tota la comitiva. El TOT Sant Cugat no ha faltat a la cita, enguanya amb bicicletes i remolcs en una aposta per la sostenibilitat. Dues empreses santcugatenques van col·laborar amb el TOT; per una banda, Bikelogic, empresa de logística, i la Unió Ciclista. En total, s'han repartit 3.000 quilos de carmels durant la cavalcada, que és possible gràcies a l'organtizació dels Amics dels Veterans i Penya Regalèssia de Sant Cugat, l'Ajuntament i uns 180 voluntaris. Les entitats participants han estat el Pati Hoquei Sant Cugat, Club Tennis Natació Sant Cugat, Club Golf Sant Cugat, Penya Blaugrana Sant Cugat i Futbol Sala Sant Cugat. El ritme, la música i la dansa durant la cavalcada ha anat a càrrec de l'Escola Sant Cugat, Global Movement, Karabassà i Diables Sant Cugat.

Cavalcada de Reis de Sant Cugat 2024. FOTO: Bernat Millet.

Un cop els Reis d'Orient han descotxat les seves carrosses a la plaça de l'U d'Octubre, Ses Majestats han visitat l'església del Monestir de Sant Cugat i han realitzat l'adoració al nen Jesús. Com ja va sent habitual els darrers anys, Melcior, Gaspar i Baltasar han regalat al nen Jesús or, encens i mirra. A més, els Reis d'Orient han atès a tots aquells infants que encara no havien lliurat les seves cartes i ho han fet a la plaça de l'Om, aportant màgia i il·lusió a tots els presents.

Amb tot, la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Sant Cugat, Núria Escamilla (Junts), ha celebrat poder comptar amb un nou recorregut: "Enguany hem comptat amb un nou recorregut i amb un nou espectacle inicial que creiem que ha estat ben rebut per part de la ciutadania. El nostre principal objectiu és que fos una cavalcada compacta i continuada i que tingués més llum, més música i més ball perquè tothom ho pogués gaudir". Escamilla també ha agraït que la pluja no hagi esgarrat aquest dia tan màgic i ha apuntat que de cara vinent, l'Ajuntament ha de treballar per donar més valor al tram TEA.

Segueix Nadal amb el TOT Sant Cugat

Com cada any, el TOT Sant Cugat fa un seguiment exhaustiu de l'actualitat santcugatenca. Podeu seguir l'actualitat de Nadal al canal especial del TOT, amb les millors fotografies dels actes, els vídeos i totes les activitats. A més, podeu seguir el TOT per les xarxes socials TwitterFacebookInstagram i per primer cop també explicarem Nadal a través de TikTok. Les etiquetes específiques del TOT per on ens podeu seguir el TOT és #TOTNadal i la genèrica #Nadalstc.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem