Els Reis d'Orient recorren Sant Cugat després d'adorar el Nen Jesús

La Cavalcada de Reis ressegueix la ciutat la tarda d'aquest diumenge, 5 de gener

Ses Majestats els Reis d'Orient estan recorrent places i carrers de Sant Cugat del Vallès la tarda d'aquest diumenge, 5 de gener. Un any més, ells són els protagonistes de la nit més màgica de l'any.

Melcior, GasparBaltasar han arribat, com és habitual, en helicòpter a la ciutat aterrant al parc de l'Arboretum. Allí els ha rebut l'alcaldessa de la ciutat, Mireia Ingla, i una multitud de santcugatencs i santcugatenques de totes les edats que s'han acostat fins a aquest espai per donar la benvinguda a Ses Majestats.

Més info: Els Reis d'Orient ja han arribat a Sant Cugat

Després de saludar els infants i els adults que s'aplegaven al parc, Ses Majestats han iniciat la tradicional Cavalcada de Reis que recorre el centre de la ciutat.

La Cavalcada

Després d'enfilar l'avinguda de Francesc Moragas, i el carrer de Santiago Rusiñol, Ses Majestats han fet parada a les 18.30 hores a la plaça d'Octavià per procedir a la tradicional adoració del Nen Jesús. Ara, la comitiva prossegueix en el seu recorregut fins a la plaça de Barcelona, on recolliran les cartes dels infants.

Mapa del recorregut de Reis

Mapa del recorregut de Reis

Més informació
 
Comentaris

Destaquem