Relaxa't en el teu nou apartament

Els apartaments Cugat Natura tenen unes vistes immillorables i assistència les 24 h

Se't fa molt gran casa teva i busques un lloc on compartir experiències i relaxar-te? Els apartaments Cugat Natura t'ofereixen el millor d'estar a casa i tenir assistència en qualsevol moment. 

Les persones que van a viure a Cugat Natura ho fan en règim de lloguer i tenen a la seva disposició un apartament equipat amb aparcament i traster i amb unes vistes fantàstiques davant el club de golf. Als apartaments tens la tranquil·litat garantida i estaràs a menys de 5 minuts del centre de Sant Cugat i l'estació d'FGC.

Dins la quota mensual dels apartaments, tindràs inclosos diversos serveis: neteja diària, bugaderia, consergeria i atenció 24 h. També podràs gaudir de serveis com classes de gimnàs dirigides per una fisioterapeuta i rehabilitació en cas de necessitat, cures d'infermeria i doctor en hores convingudes. Els apartaments ofereixen unes sales d'ús comú amb cinema, biblioteca, centre d'estètica, cafeteria i restaurant, zona WiFi i espais lúdics amb una programació d'activitats molt interessant.

Per una altra banda, a més, pots endur-te els teus mobles als apartaments i personalitzar casa teva. Cugat Natura t'ofereix la millor ubicació i un munt de serveis per fer la teva vida molt més còmoda. Fes-hi una visita i comença a gaudir d'una nova etapa de la teva vida.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem