Rep a casa els productes més frescos del mercat

Carn ecològica, embotits, formatges, peix, aviram, llegums cuites, ous, verdures, fruites i fruits secs per comprar durant les 24 hores del dia

Rebre la comanda a casa, amb els productes que més ens agraden i de primera qualitat, ara és més fàcil i senzill que mai amb mirasolacasa.cat, la botiga on-line de Mira-sol Centre. Carn ecològica, embotits, formatges, peix, aviram, llegums cuites, ous, verdures, fruites i fruits secs... són alguns dels productes que podràs comprar a qualsevol hora de dia i rebre quan ho necessitis a la teva llar.


Les fruites i les verdures fresques de Cal l'Àvia Roser, la carn de Casa Cerdanya, els llegums preparades de Gasull Claramunt, els ous i l'aviram de Kikiriquim, el peix i marisc pescat cada dia de Peixateria Carrillo i els embotits i formatges de Xarcuteria Cristobal, són els establiments del Mira-sol Centre que ofereixen els seus productes per comprar des de la comoditat de casa o des de qualsevol altre lloc amb accés a internet.

El rànquing dels productes més venuts

Al mirasolacasa.cat podràs trobar el millor peix FOTO: Caroline Attwood (Unsplash)

Durant l'experiència de comprar a casa podràs veure els preus de cada producte i conèixer les darreres novetats en matèria d'alimentació, a més del rànquing dels productes més venuts.

Tot són facilitats

Al Mira-sol Centre trobaràs productes de primera, ja sigui comprant-los al mateix mercat o per internet FOTO: Cedida

El transport és totalment gratuït sempre que la comanda superi els 100 euros i ara ho podràs rebre a casa o allà on desitgis en menys de 24 hores, triant el dia i la franja horària pel lliuramen.. A banda i per facilitar l'àccés als productes del mercat a qualsevol població del Vallès i es realitza amb un furgó frigorífic, per no trencar la cadena de fred en cap moment. 

Els embotitst, els clàssics per tot l'any FOTO: Alex Guillaume (Unsplash)
 
Comentaris

Destaquem