Rep les notícies de Sant Cugat a través del WhatsApp del TOT

No et perdis res del què passa a la teva ciutat i rep totes les notícies de Sant Cugat al teu mòbil per WhatsApp

El TOT Sant Cugat té un canal de notícies de Whatsapp perquè estiguis informat en tot moment del què passa a la teva ciutat. Rebràs les notícies més destacades i d'última hora directament al teu telèfon mòbil de manera gratuïta. Sigues el primer en estar informat!

Dona't d'alta:

Per subscriure't gratuïtament al canal de notícies del TOT Sant Cugat a través de WhatsApp només cal seguir aquests tres senzills passos:

  1. Afegeix el número del TOT Sant Cugat (680 850 388) a l'agenda de contactes del teu mòbil i guarda'ns amb el nom "TOT Sant Cugat"
  2. Obre l'aplicació de whatsapp del teu mòbil, busca el TOT Sant Cugat entre els teus contactes
  3. Envia un missatge de Whatsapp al TOT Sant Cugat amb la paraula "ALTA

Nosaltres t'afegirem en el nostre canal de difusió de WhatsApp, on rebràs, dosificades, les notícies més rellevants per estar informat sobre Sant Cugat, de forma instantània i gratuïta. 

Els usuaris es podran donar de baixa quan vulguin seguint el mateix procediment però enviant la paraula BAIXA.

Què farem amb les teves dades?

Només t'enviarem les notícies. Les dades personals quedaran recollides a la base de dades del TOT, tal com explica la nostra política de privacitat.

Quan rebré la primera notícia?

Tan aviat com t'incloguem a la nostra llista de difusió. Per tant, poden passar unes hores.

Tu també ens pots informar:

També pots contactar amb nosaltres i enviar-nos notícies, fotos, vídeos i històries per WhatsApp al telèfon: 680 850 388. Pots fer arribar tot tipus d'informacions, fotos i vídeos. Accidents de trànsit, campanyes ciutadanes, festes majors, queixes... Sempre que sigui possible, és important també enviar informació acompanyant les imatges per saber què ha passat i poder-ho confirmar amb fonts oficials.

D'altra banda, per qualsevol incidència, queixa o suggeriment també ens pots contactar a través de l'adreça recepcio@totmedia.cat

 
Comentaris

Destaquem