Rescaten un ciclista ferit a Collserola

Els fets han passat aquest dissabte, 3 de febrer, al matí

Un ciclista ha resultat ferit de gravetat aquest dissabte, 3 de febrer, a la zona de la Creu d'Olorda, Collserola, en un punt de difícil accés.

En el moment dels fets, una dotació de l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de Sant Cugat es trobava a la carretera pròxima al punt de l'accident, ja que es tracta d'un punt en què delimiten diversos municipis com Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei i Sant Cugat.

Uns amics del ciclista accidentat han demanat l'ajuda als ADF, que ràpidament han fet el requeriment d'ajuda i s'ha activat el recurs de rescat. 

Fins al lloc dels fets, a banda dels ADF Sant Cugat s'hi han desplaçat, els ADF de Molins de Rei, Protecció Civil de Sant Cugat, la Guàrdia Urbana de Barcelona, la Policia Local de Sant Cugat i la de Sant Feliu, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), els Bombers de Barcelona i els Bombers de la Generalitat, que a banda de portar dues dotacions terrestres, s'han traslladat amb l'helicòpter. 

El ciclista, que sembla que tindria una fractura en la cama dreta, ha estat traslladat en helicòpter per ser atès en un centre sanitari. 

Vídeo del rescat del ciclista 

 
Comentaris

Destaquem