Rescaten una gossa que havia caigut en un pou sense senyalitzar a la Floresta

En els últims mesos, dos veïns de la Floresta han estat rescatats pels Bombers d'un pou després de saltar per salvar el seu gos

Una gossa va caure en un pou no senyalitzat de la Floresta aquest divendres, dia 18 de març. El seu propietari va llançar un missatge a través de les xarxes socials en el grup Vivir en la Floresta informant que havia perdut al seu animal aquest mateix divendres a la tarda.

Una estona després, ell mateix va informar que amb l'ajuda d'unes veïnes va poder localitzar la seva gossa, que havia caigut en un pou de poca profunditat en un terreny de l'avinguda de Sant Joan, a la zona de la Muntanyesa. La gossa, de catorze anys, va poder ser rescatada en bon estat, segons publicava.

No és la primera vegada que un gos cau en un pou no senyalitzat a la Floresta. Fa uns mesos, un veí va va haver de ser rescatat pels Bombers d'un pou, després de saltar per salvar al seu gos, que s'estava ofegant.

Una altra noia va viure la mateixa situació, quan va veure que el seu gos va caure en un pou de sis metres. Va haver de baixar, ja que el gos s'ofegava, i els Bombers els van acabar rescatant a tots dos.

Una veïna del barri, Ángela Balcells, responsable del grup de Facebook Perros de la Floresta, va impulsar una campanya per fer una llista amb tots els pous del barri sense senyalitzar, la majoria dels quals es troben en terrenys privats.

Imatge del pou on va caure un altre gos fa uns mesos  FOTO: G. Almagro

Més informació
 
Comentaris

Destaquem