contingut promocionat
LOGO STS GRUP

 

 

Residència STS Valldoreix: atenció personalitzada per a un major benestar de la gent gran

El centre reprèn diverses activitats després de la vacunació dels residents i del seu personal, i reobre a nous ingressos amb una promoció especial

Després d'un any en què la pandèmia va obligar a tothom a frenar en sec rutines i hàbits, la vacunació a la residència STS Valldoreix de Sant Cugat i la immunització dels seus residents i professionals ha permès recuperar progressivament moltes activitats clau per al benestar de les persones grans, com les sortides a l'exterior per anar al seu domicili, fer passejades i rebre visites de familiars.

La directora de la residència STS Valldoreix, Sonia Palma, ha destacat que la recuperació d'aquest tipus d'activitats beneficia la salut i el benestar de les persones residents, de manera que, en aquesta nova etapa, serà una prioritat per a l'equip professional "donar suport a les persones grans que viuen a la residència en la recuperació dels hàbits i rutines que els feien feliços".

Així, després de més d'un any marcat per la prevenció i la seguretat, la residència STS Valldoreix afronta la nova etapa oberta després de la vacunació amb la missió de seguir oferint un espai protegit i saludable, sense deixar enrere la necessitat de seguir garantint una atenció professional i de qualitat que tingui en compte les necessitats de cada persona resident.

"Cada persona és única i ha de poder participar en les activitats que més li agradin. A més, cal fomentar que tots els residents segueixen formant part de la seva comunitat perquè tinguin una vida plena. Per això, compaginem la retirada progressiva de les restriccions per part de les autoritats sanitàries amb mesures que permetin recuperar hàbits saludables i il·lusions dels residents", ha explicat la directora del centre STS Valldoreix.

Amb tot, l'equip de la residència STS Valldoreix treballa perquè cada persona se senti còmoda en un entorn acollidor, beneficiant-se dels avantatges de la seguretat, del suport proper i amable, i l'atenció continuada que proporciona el centre.

Sala d'estar de la residència STS Valldoreix. FOTO: Cedida

Sala d'estar de la residència STS Valldoreix. FOTO: Cedida

Facilitats per a nous ingressos

La situació a la residència després de la vacunació també ha facilitat l'entrada de nous residents, ja que les noves mesures dictades per les autoritats sanitàries afavoreixen ingressos més àgils: en el cas de persones ja vacunades, actualment no cal fer aïllament preventiu, mentre que el centre residencial pot facilitar el procés de vacunació als nous residents que encara no estiguin immunitzats.

En aquest context, STS Valldoreix ha iniciat una promoció econòmica especial amb descomptes per acollir nous residents, amb pressupostos adaptats a cada persona i família, a més d'oferir suport i gestió directa d'ajudes vinculades a la llei de dependència, des de l'inici del procés fins a l'obtenció final de l'ajuda.

STS Valldoreix és una residència que compta amb totes les condicions necessàries per acollir de manera permanent o temporal, i també ofereix places de centre de dia per ajudar a persones a mantenir l'autonomia i la seva integració social. Amb tot, la varietat d'opcions de la residència busca adaptar-se al perfil de cada resident i del seu entorn, i oferir diverses possibilitats per abordar situacions de dependència, així com evitar l'aïllament i la solitud no desitjada, factors que repercuteixen negativament en la salut i benestar de les persones grans.

Habitació d'STS Valldoreix. FOTO: Cedida

Habitació de la residència STS Valldoreix. FOTO: Cedida

Equip humà amb un tracte proper

La residència compta amb una plantilla humana amb un tracte proper, que a més de vetllar per la salut dels residents les 24 hores del dia i oferir un seguiment clínic continuat, garanteix una atenció que tingui en compte les diverses esferes de la vida de cada persona. Així, els professionals treballen per aportar bons moments als residents en un entorn confortable, alhora que posen tota la seva atenció en la salut de les persones grans des d’un punt de vista multidisciplinari. L’equip està format per perfils com el d’animador sociocultural, cuidadors, director mèdic, infermers, fisioterapeutes i psicòlegs, entre d'altres.

El centre STS Valldoreix destaca per comptar amb espais especialitzats en cada tipus de persona resident. Entre ells, hi ha una planta dedicada a persones que pateixen Alzheimer o altres demències, coneguda com la Unitat de Vida Protegida, que ofereix un espai en el qual els residents se senten protegits i, a la vegada, amb llibertat de moviments. Aquesta Unitat permet abordar els processos de demència amb mètodes validats i que tenen en compte la salut i el foment del benestar de les persones, com Dementia Care Mapping, l'Estimulació Basal i la Teràpia de la Validació.

Grup Colisée: humanització i professionalitat

La residència STS Valldoreix forma part del Grup Colisée, companyia centrada a cuidar, acompanyar i atendre a la gent gran i a les seves famílies. Colisée promou un model d'atenció personalitzat i una gestió professional que tingui en compte les necessitats físiques i emocionals de la gent gran.

En línia amb el model del Grup Colisée, la residència STS Valldoreix té com a propòsit oferir una atenció a la gent gran que estigui centrada en el seu benestar en un ambient confortable i adaptat a les preferències personals. En aquest sentit, els professionals de la residència, a més de vetllar per la salut dels usuaris, busquen ajudar-los a seguir gaudint de petites coses del dia a dia, afavorint una millor qualitat de vida.

La residència es troba a Valldoreix, en un entorn immillorable i envoltat de naturalesa

 
Comentaris

Destaquem