contingut promocionat
Feliu Franquesa | Serveis Immobiliaris i juridics

Residir en una casa amb 4 habitacions i tenir espai per a tot

La planta baixa dóna accés a una àmplia terrassa a un jardí particular de 146 m² i a la zona comunitària enjardinada amb piscina

T'imagines viure en una casa adossada cantonera de quatre habitacions? Doncs ara tens disponible aquest habitatge de més de 250 m². L'habitatge consta d'una planta baixa de 78 m² distribuïda entre un rebedor, un saló-menjador, una cuina office i bany de cortesia. La planta baixa dóna accés a una àmplia terrassa i un jardí particular de 146 m² i aquest comunica directament a la zona comunitària enjardinada amb piscina.

Les 4 cambres a la mateixa planta

La casa té una suite, una habitació doble i dues individuals FOTO: Cedida

A la primera planta, que compta amb 72 m², s'ubiquen les 4 habitacions, repartides entre una suite, una habitació doble i dues habitacions individuals. Totes les cambres estan dotades amb armaris encastats. També en aquesta planta hi trobem els dos banys complets.

Unes golfes amb increíbles vistes

Des de la part més alta, la terrassa solàrium, és poden veure una molt bones vistes FOTO: Cedida

A l'última planta, la segona, es troben les golfes de 25 m², pensat com un estudi i amb terrassa solàrium, que dóna accés a unes vistes sobre la ciutat. Finalment i a la planta soterrada, que disposa de 76 m² està el pàrquing, el traster i el safareig de l'habitatge.

La casa té una zona on fer apats a l'aire lliure FOTO: CedidaLa casa té 4 habitacions FOTO: CedidaLa cuina compta amb un espai per fer àpats FOTO: Cedida
Més informació
 
Comentaris

Destaquem