Residus químics tòxics podrien haver estat la causa del confinament de veïns de Sant Cugat

Els veïns de Mira-sol han estat confinats per prevenció davant dels esdeveniments imprevistos

L'olor química a Mira-sol que ha desplaçat als Bombers per analitzar la procedència i posar-hi solució ja ha desaparegut. L'origen de l'olor no s'ha determinat, tot i que se suposa que prové d'un producte amb àcid cianhídric i sulfhídric ubicat al clavegueram. Els Bombers han abocat aigua amb la finalitat de diluir i netejar la zona. Des de l'Ajuntament han avisat a les 20:30 hores d'aquest dimarts, 20 de juny, que el trànsit s'ha reobert al carrer Fuerteventura i els veïns ja no es troben preventivament confinats a casa.

Més info: Confinen a casa un grup de veïns per una forta olor química

Els Bombers han començat a treballar a la zona dels fets a les 15:53 hores i fent comprovacions han descartat que fos una fuita de gas en algun habitatge o a la via pública. També s'han implicat la Policia Local, Protecció Civil i tècnics municipals. Alguns veïns dels carrers de Fuerteventura i Vigo de Mira-sol han estat confinats a casa amb mascareta per prevenir qualsevol contratemps.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem