Resol els dubtes d'enviar els teus fills a estudiar a un país de parla anglesa

Una experiència única i enriquidora que li servirà, a més d'aconseguir dominar la llengua anglesa, per fer noves amistats i conèixer una cultura diferent

Amb l'objectiu de resoldre tots els dubtes que se't poden plantejar si decideixes enviar al teu fill o filla a estudiar un trimestre o tot un any en algun país de parla anglesa, Home to Home organitza aquest dijous, 19 d'octubre, a les 20, una xerrada entorn aquesta experiència. La cita informativa se celebrarà a l'Hotel STC del carrer Cèsar Martinell, 2 i per assistir-hi has de confirmar assistència a: academicyear@hometohome.es.


Home to Home, amb més de 25 anys en el sector amb cursos al Canadà, els Estats Units, Irlanda i el Regne Unit, brinda aquesta possibilitat perquè els teus fills millorin el seu nivell d'anglès. I és que la millor opció és viure una immersió lingüística real és estudiar un trimestre o bé, tot un any lectiu, en algun país de parla anglesa.


Una experiència única i enriquidora que li servirà, a més d'aconseguir dominar la llengua anglesa, per fer noves amistats i conèixer una cultura diferent.

Un any acadèmic d'immersió lingüística assegura un coneixement gairebé total de l'idioma FOTO: Cedida
Més informació
 
Comentaris

Destaquem