El restaurant santcugatenc Mecànic Pizza, reconegut a la Guia Slow Food Barcelona 2026

La inclusió a la guia confirma el compromís amb la cuina respectuosa amb el territori

El restaurant santcugatenc Mecànic Pizza ha estat inclòs en la nova edició en la Guia Slow Food Barcelona 2026, que reconeix establiments compromesos amb el producte local, la sostenibilitat i la cuina respectuosa amb el territori. Aquest reconeixement situa l'establiment com una de les poques pizzeries que formen part de la guia.

El projecte, que va néixer el 2019, defensa una manera d’entendre la pizza centrada en el temps, el respecte pel producte i la proximitat amb els productors: "Formar part de la guia no és només un premi, és una confirmació que anem pel camí que vam crear fa més de cinc anys i que es reforça en la idea que allò que fem té sentit", explica l'equip del Mecànic Pizza en una nota de premsa.

En aquest sentit, el restaurant destaca que les seves pizzes "neixen del temps i del respecte", amb fermentacions de 72 hores i ingredients provinents de proveïdors de confiança. 

Fundada l’any 2019, la pizzeria santcugatenca s’ha consolidat com un referent al Vallès i a Catalunya dins del moviment de les pizzeries artesanes. En els darrers anys, ha estat reconeguda al rànquing 50 Top Pizza Espanya i ha rebut el distintiu Solete de la Guia Repsol.

Més info: Mecànic Pizza torna a ser una de les 50 millors pizzeries independents de l'Estat espanyol

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, X, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem