contingut promocionat
Asisted L

 

 

El retorn a la rutina després de les vacances

És el moment de recuperar la forma i activar-se i, per a fer-ho, cal recuperar, com més aviat millor, els horaris de descans nocturn habituals i una dieta equilibrada

Les vacances d'estiu ens han permès trencar amb la quotidianitat i adoptar hàbits més laxes. La tranquil·litat dels dies sense obligacions porten, més sovint del que hauria de ser, a abandonar aquelles rutines que ens ajuden a mantenir un estat de salut òptim.

En el cas de la gent gran i de les persones amb dependència, aquest trencament amb la rutina diària -especialment si ha estat de molts dies- comporta que aquest retorn a la normalitat pugui ser especialment difícil. És el moment de recuperar la forma i activar-se i, per a fer-ho, cal recuperar, com més aviat millor, els horaris de descans nocturn habituals i una dieta equilibrada i variada, amb molta fruita i verdura, que permeti perdre el pes de més que s'hagi pogut agafar i la ingesta de vitamines que aportin l'energia necessària per portar una vida activa.

 

ASISTED B

 


Un cop descansem i mengem bé, és el moment de tornar a moure's: amb els exercicis de recuperació que hagi prescrit el terapeuta, les passejades o les activitats de lleure que es desenvolupin habitualment. L'ajuda i acompanyament d'un assistent en aquest retorn a la normalitat serà capital per tal d'assegurar que tot es fa de forma gradual i sense complicacions, alhora que es garanteix el suport emocional que ajudarà la persona a assolir els objectius marcats i a evitar que apareguin el desànim o la falta de paciència. Asisted, empresa líder a Catalunya en serveis recursos d'assistència domiciliària, es posa al costat de les persones dependents i dels seus familiars a través dels serveis d'atenció a la persona i d'integració a l'entorn social, amb serveis que inclouen la realització d'exercicis per a la mobilitat i l'activació muscular, la preparació dels àpats en funció de la dieta prescrita, la promoció de la vida activa amb sortides fora del domicili per evitar l'aïllament i la realització d'activitats lúdiques per a l'estimulació cognitiva.

 
Comentaris

Destaquem