Roben a la joieria Lusa de Sant Cugat

La propietària de l’establiment li va oferir a l’autor del robatori la possibilitat de retornar les peces i evitar així la denúncia, però no es va presentar

La joieria Lusa, ubicada al carrer Major número 34 de Sant Cugat, patia un robatori el dimecres a la tarda. Com explica la propietària de l’establiment, Catarina Azavedo, “me’n vaig adonar divendres per les càmeres de seguretat, però els fets van passar dimecres a la tarda, al voltant de les 19 hores”.

Com explica, “estava atenent un pare i les seves filles, que em dificultaven la visió de la resta de la botiga, i un senyor va robar dues peces que estaven a l’aparador”.

Azavedo està convençuda que l’home que es va emportar aquestes dues peces ho va fer per oportunitat i no perquè ho faci habitualment. “Anava ben vestit, com si tornes de la feina, amb maleta de mà”.

És per això que va voler oferir-li la possibilitat de retornar les peces robades fins dissabte, 24 d'octubre, a les 20 hores. “Li vaig voler donar l’oportunitat que fins a finals del dia vingués a tornar les peces, abans de presentar denúncia, i lliurar el vídeo”, afegeix.

I explica que “la seva cara està enregistrada a les càmeres de seguretat, i es veu clarament com és el robatori; la policia el podrà identificar ràpidament”. A més, les peces són edició limitada, per la qual cosa és fàcil seguir el seu recorregut si es venen per Internet.

“Sembla que ha comès una patinada en veure l’ocasió, i volia donar-li l’oportunitat que no hagi de tenir una denúncia a sobre”, afegeix.

Tot i l'oferta de la propietària de l'establiment, el lladre no va tornar les peces en el termini que li va oferir.

 
Comentaris

Destaquem