Roben de nit en una casa de Mira-sol mentre la família dormia

Uns lladres entren a robar a una casa de Mira-sol mentre els quatre membres de la família i el seu gos dormien sense assabentar-se'n

Uns lladres han assaltat una casa de Mira-sol i han robat diversos objectes de valor aquesta matinada (del 21 al 22 d'abril) mentre la família dormia. Així ho ha relatat al TOT la mare, Mònica Bosch: "Quan ens hem despertat, hem vist que havia entrat gent a la planta de baix i hi havia coses regirades".

Es tracta d'una casa adossada situada al carrer de Pompeu Fabra i els lladres només haurien entrat a la planta baixa. Bosch ha explicat que ningú de la família (els dos pares i els dos fills) ni el gos que tenen s'han assabentat del robatori: "Han sigut molt silenciosos". Segons el seu relat, els lladres haurien entrat per la porta del darrere de la casa, per la zona comunitària. "Han forçat la porta i la policia ens ha dit que portaven guants".

Segons creu Bosch, es tractaria de lladres experts, ja que "han anat molt de pressa i han anat a buscar directament les coses de més valor". La santcugatenca explica que tenia una caixa amb molts anells i els lladres només han agafat els dos de més valor. A banda de joies, s'haurien endut principalment objectes electrònics, com ordinadors, discs durs... "He perdut tota la informació de la meva feina", ha lamentat Bosch.

La santcugatenca ha denunciat els fets als Mossos d'Esquadra, que s'han desplaçat fins al seu habitatge amb la policia científica. Segons la santcugatenca, els Mossos li han comunicat que des de l'octubre no es produïda un robatori silenciós a la zona.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem