Rom cremat per tancar la Cantada d'Havaneres del TOT!

Els Nois de l'Eixida i els Port Bo ompliran la plaça de Barcelona

El rom cremat és la beguda indispensable de qualsevol cantada d'havaneres. Sense un tast d'aquest licor, una vetllada d'aquest tipus estaria incompleta. El divendres 7 de juny de 2019, la plaça de Barcelona acollirà la Cantada d'Havaneres del TOT Sant Cugat, que, com no podia ser d'una altra manera, es tancarà amb un tast de rom cremat. Aquesta cita està patrocinada per Sorea i la immobiliària Organ.

Abans però, el grup santcugatenc Els Nois de l'Eixida seran els encarregats d'obrir la vetllada a les 21 h. Aquesta banda local cantarà un parell de cançons conegudes per tot el públic i que animaran la nit. Tot seguit, els Port Bo, tot un referent en el món de les havaneres, pujaran a l'escenari per interpretar el seu repertori.

 

Aquesta banda nascuda a Calella de Palafrugell ha estat un dels màxims exponents en la difusió d'aquest gènere tradicional català nascut a Cuba per tot el món. El grup ha actuat a places tan rellevants com el Palau de la Música Catalana, Tòquio, Alep i la Universitat d'Ankara (Turquia) donant a conèixer aquesta part de la cultura catalana.

Més info: Els Port Bo, protagonistes de la primera Cantada d'Havaneres del TOT Sant Cugat!

 

I per acabar de fer gaudir als assistents a aquesta cita essencial per als amants de les havaneres, les dues bandes actuaran conjuntament per interpretar algunes de les peces més famoses: La Vella i el Meu Avi. Un cop finalitzada la cantada, tots els assistents ja podran tastar gratuïtament un tast de rom cremat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem