Rosa Garalva, la santcugatenca que triomfa a Youtube donant consells de neteja

Garalva té un canal de Youtube des del qual penja vídeos donant consells per netejar la llar amb tot tipus de productes

Com netegeu el lavabo a casa? La santcugatenca Rosa Garalva aconsella netejar-lo amb Coca-cola, tal com explica en un dels vídeos del seu canal de Youtube. Un vídeo que acumula més de 200.000 visites.

Nascuda a Guadalajara, Mèxic, Garalva es va casar fa 16 anys amb el santcugatenc Pere Vilarasau. Després d'haver viscut allà un temps, la família va decidir venir a viure a Sant Cugat. En arribar aquí, va obrir una merceria davant de la Unió. Un negoci que va tenir obert uns dos o tres anys, fins que va néixer la segona filla del matrimoni. 

Rosa Garalva és una persona inquieta, una apassionada dels estudis, la lectura i les manualitats. Per això mateix, no va trigar gaire a necessitar fer alguna cosa més. L'any 2011 va obrir un canal a Youtube des del qual penjava vídeos relacionats amb les manualitats. Un canal que, més aviat, feia per entreteniment.

Un dia va decidir gravar un vídeo mentre netejava la cuina i va preguntar als subscriptors què els semblava la idea. Ara, compta amb un canal de més 100.000 subscriptors des del qual explica a arreu del món diversos trucs per netejar tots els racons de la llar. "Jo tinc al·lèrgia i la pell atòpica i alguns productes químics em senten malament. Vaig estar investigant i vaig anar trobant coses. Em vaig tirar a la piscina", explica. 

La segueixen des de Mèxic, arreu de l'Estat espanyol, als Estats Units i a Amèrica del sud. Li pregunten des de com netejar un pipi de gos, fins a taques de sang. Garalva intenta buscar resposta a totes aquestes preguntes. Té molt clar la responsabilitat que té amb cada vídeo, per això mateix abans ho prova ella. 

El canal de Youtube s'ha convertit en la feina de Garalva tot i que, com ella diu, "no ho veig com la meva feina, m'ho passo bé i és divertit". Tot i això, de cara al futur, a Garalva li agradaria "fer alguna cosa més, fora de Youtube. Continuar amb els vídeos però apropar-me més a la gent...".

De moment, Rosa Garalva no té clar cap on anirà, el que sí que sap és que setmanalment milers d'usuaris esperen els seus consells per deixar ben neta i polida casa seva. 

Mireu el vídeo de Rosa Garalva netejant el lavabo amb Coca-cola

Més informació
 
Comentaris

Destaquem