La Rural fa una crida per comprar un camió, després de perdre'l en un incendi

La cooperativa agroecològica ha iniciat un recapte de fons per finançar un vehicle nou que permeti fer el repartiment

La Rural de Collserola, una cooperativa agroecològica de Sant Cugat, ha iniciat una campanya de micromecenatge amb l'objectiu de poder finançar un camió per fer el repartiment, després de perdre el seu en un incendi, el dissabte 1 de juliol. La intenció de la cooperativa és poder recaptar 16.000 euros, quantitat que necessiten per comprar un vehicle amb les condicions òptimes per poder repartir verdures de 4 horts a escoles santcugatenques.

 


Per participar, La Rural de Collserola ha habilitat un compte en el qual accepten donatius fins al 25 d'agost. Tots els interessats poden fer una transferència bancària a ES35 1491 0001 2230 0014 1041 i des de la cooperativa demanen deixar un correu electrònic per posteriorment rebre una invitació "per celebrar la nova adquisició i el poder de la comunitat".

Des de les seves xarxes socials, La Rural de Collserola explica que el camió va cremar sobtadament, i amb ell 2 furgonetes més: "Era una eina de treball bàsica, que donava servei a La Rural, i feia el repartiment de verdura eco de quatre pagesos de Collserola a escoles públiques del nostre municipi. Aquest fet ens agafa en un moment on estem invertint en el nostre centre logístic, i patint efectes de la sequera i atacs de senglar".

 


De moment, la cooperativa està utilitzant un vehicle que Ecocentral li ha deixat durant el mes d'estiu. "No només fan una tasca impecable per aportar el millor producte als centres docents, pagant un preu digne als productors, sinó que demostren amb accions sigil·loses i desinteressades com aquesta que s'ho creuen fins a la medul·la" agraïen per les xarxes socials.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem