S’instal·la una instal·lació solar fotovoltaica a l’escola Catalunya

L’acció es realitza a través del conveni de col·laboració de l’Ajuntament i la UAB per participar en el projecte europeu DIDSOLIT-PB

L’Ajuntament i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) instal·laran, el pròxim mes d’octubre, una pèrgola fotovoltaica a l’escola Catalunya, gràcies a un conveni de col·laboració per participar en el projecte de la Comunitat Europea DIDSOLIT-PB, que promou la implantació de tecnologies d’energia renovable en edificis públics, segons explica l'Ajuntament en un comunicat.


Així, l’escola disposarà, al pati de jocs de l’escola, d’una instal·lació de 30 metres quadrats amb una potència de 3,57 kWp, que generarà energia elèctrica aprofitable completament per l’edifici. L’objectiu és que, alhora, la pèrgola esdevingui un referent pedagògic pels alumnes i millori el confort a la zona de joc.


L’empresa Eco-System Europa també participa en la iniciativa, una instal·lació que se suma als tres espais de plaques fotovoltaiques instal·lades a Sant Cugat: als fanals i a la pèrgola del parc Ramon Barnils i a la coberta de l’edifici de la casa consistorial.

 
Comentaris

Destaquem