Els carrers de Sant Cugat s'omplen quan és festa a Barcelona

El dia festiu de la Segona Pasqua a la capital catalana ha estat una bona oportunitat, per alguns santcugatencs, per prendre’s el dia lliure a la ciutat

La festivitat, a Barcelona, de la Segona Pasqua, s'ha reflectit als carrers de Sant Cugat, que s'han omplert de vida aquest dilluns, 1 de juny. Tot i que la Segona Pasqua és una festa local a Barcelona, que no pas a Sant Cugat, molts santcugatencs, aquells que treballen a la capital, han aprofitat l'oportunitat per fer del dia de festa una oportunitat per gaudir de Sant Cugat.

Famílies senceres passejant, nens menjant gelats, alguns donant un volt amb els gossos i alguns, senzillament, aprofitant el bon temps i l'entrada del juny. Els carrers de Sant Cugat s'han omplert aquest dilluns com si fos cap de setmana, i els bars i restaurants també n'han tret profit.

Ambient des del matí

El TOT Sant Cugat ha fet una volta pels carrers i ha consultat als bars i restaurants per saber quin ha estat l'efecte de la festivitat a Barcelona a Sant Cugat.

"Aquest matí hi havia molta més gent. S'ha notat, ha anat molt bé. Suposo que a la tarda també s'animarà" afirmen des de Ibericus. L'augment de demanda l'han confirmat també des d'altres bars de la zona. "Des de l'esmorzar que hi ha molta més gent", informa l'Ada, del Lizarran. Al Cafè central també ho corroboren. "El meu company del matí ja m'ha avisat que hi havia molta feina aquest matí", diuen.

 
Comentaris

Destaquem