S'organitzen cursets de natació a les piscines municipals

L'Ajuntament ha pres aquesta decisió després d'allargar la temporada d'estiu a les piscines municipals i del bon funcionament

Després de la decisió d'allargar la temporada de les piscines municipals, a petició dels veïns, l'Ajuntament ha decidit organitzar aquesta primera quinzena de setembre cursets de natació.



D'aquesta manera, es faran 6 tipus de cursets diferents i dirigits a diferents col·lectius. Les inscripcions s'han de fer a la mateixa piscina. Les classes començaran aquest dilluns 31 d'agost i s'allargaran fins al 10 de setembre.

Els cursets

Curs de 3 a 5 anys: curset de natació infantil adreçat a nens i nenes amb l’objectiu principal de familiaritzar-se amb el medi aquàtic, iniciar-se al desplaçament autònom a dins de l’aigua, flotacions i relacions amb els companys a través d’activitats jugades.

Curs de 6 a 9 anys: curset de natació infantil adreçat a nens i nenes amb l’objectiu principal d’iniciar-se en els diferents estils de natació, pràctica d’habilitats motrius bàsiques en el medi aquàtic, relacions socials a través d’activitats jugades i millora de la tècnica.

Curset d’iniciació per a adults: curs de natació adreçat a majors de 16 anys amb l’objectiu principal d’iniciar-se en el medi aquàtic, pèrdua de les pors inicials, desplaçament autònom, flotacions, respiracions i iniciació als diferents estils.

Curset de perfeccionament per a adults: curs de natació adreçat a majors de 16 anys amb una bona base amb l’objectiu principal de perfeccionar la tècnica dels diferents estils, treball cardiopulmonar, millora de la resistència i condicionament físic general.

Curs d’entrenament: curs de natació adreçat a majors de 16 anys amb un bon nivell de natació amb l’objectiu d’entrenar i millorar el seu rendiment cardiopulmonar, millorar de la resistència i condicionament físic general.

Aquagym: activitat dirigida amb música els objectius de la qual són la millora cardiorespiratòria i la tonificació de totes les parts del cos.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem