contingut promocionat
Captura de pantalla 2020 05 05 a las 17.28.19

 

Sabies que el coaching et pot ajudar a superar les addiccions i millorar les relacions?

MasqueCoaching també està especialitzat en conducta per a nens joves i adolescents i presta els seus serveis de manera presencial, a domicili o online

Si tens una addicció o coneixes algú que l'està patint, el coaching et pot ajudar a sortir d'aquesta situació. I és que totes les addiccions són intents de calmar algun dolor que pateix la persona i que aquesta troba cert relaxament a través del consum de drogues, les compres, el joc, les noves tecnologies, la feina, el sexe... L'addicció és el símptoma, i no la malaltia.

Als nens, joves i adolescents se'ls acompanya a adquirir més ordre, autonomia i responsabilitat en les seves vides i a connectar amb les seves motivacions. Facilitant-los eines que els permetin un major autoconeixement, autocontrol i autodirecció amb l'objectiu que puguin viure una vida plena amb autenticitat.

La coach i terapeuta sistèmica familiarAnabel Luna i el també coach i expert en intel·ligència emocional, Salva Galup conformen MásqueCoaching, un espai especialitzat en addiccions. MasqueCoaching també està especialitzat en el tractament de la conducta de nens, joves i adolescents i presta els seus serveis de manera presencial, a domicilionline.


La metodologia MásqueCoaching

Utilitzen tècniques i eines de diverses disciplines per ajudar a cada pacient i acompanyar-lo durant tot el procés: des de la intel·ligència emocional, fins al coaching sistèmic i relacional i també la teràpia.

Així s'estableixen converses inspiracions basades en una escolta profunda i un qüestionament potent, amb l'objectiu que la persona trobi les seves pròpies respostes, ja que ell és el major expert en el seu problema i així treure el millor de si mateix. També s'acompanya a la persona perquè prengui consciència de la seva situació actual i se'n responsabilitzi per aconseguir definir i assolir nous objectius i millorar la seva qualitat de vida i el seu benestar general.

 
Comentaris

Destaquem