contingut promocionat
Logo Vitaldent CAT

 

 

Salut bucal: converteix la teva boca en una aliada més de la teva salut

Els professionals de l'odontologia recomanen anar al dentista cada sis mesos per evitar malalties greus

L'odontofòbia o la por d'acudir al dentista és un símptoma comú entre la població espanyola. Si bé s'estima que més d'un 40% presenta una fòbia moderada, aquesta por provoca nerviosisme, ansietat i fins i tot arriba a ser la causa que el pacient cancel·li la cita amb l'especialista, descurant així la seva salut bucal.

La prevenció, clau per evitar malalties greus

De vegades, aquesta por també ens porta a retardar la consulta, cosa que pot complicar el diagnòstic si es té alguna infecció o mala salut bucodental. És millor tractar-ho a temps sota la supervisió d'un professional quan es detectin.

I és que, a través de la boca, podem patir multitud de trastorns al nostre organisme. Nombrosos estudis revelen que la boca és el reflex fidel del qual està passant dins del nostre cos, i que aquesta influeix directament en el nostre estat de salut i benestar general.

Així, per exemple, la periodontitis crònica, és a dir, l'etapa més avançada de la malaltia de les genives podria estar relacionada amb altres problemes de salut. La placa bacteriana, causant de la periodontitis, no es queda només a la boca, sinó que passa al torrent circulatori afectant la nostra salut general. La malaltia periodontal es relaciona amb la diabetis, trastorns cardiovasculars, risc de baix pes de nadons en mares embarassades afectades per aquesta malaltia i dificultats respiratòries entre altres afeccions.

Test genètic bacteriològic

Una de les eines diagnòstiques de què disposa Grupo Vitaldent és el test genètic bacteriològic. Aquest Test disponible a totes les clíniques Vitaldent permet detectar l'ADN dels bacteris periodontals causants d'infeccions com la gingivitis, la periodontitis i l'halitosi, i en la darrera i més avançada versió d'aquesta prova també identifica la presència del bacteri Streptococcus Mutans, la responsable del desenvolupament de la càries. Disposar d'aquesta nova versió reforçada del Test, ens permet continuar avançant cap a l'odontologia microgenètica preventiva que identifica els bacteris causants de la infecció abans que es desenvolupi, fet que suposa un gran avenç que permetrà a tots els nostres pacients beneficiar-se dels seus avantatges diagnòstics.

Cuida la teva salut bucal a Vitaldent Sant Cugat

Des de Vitaldent Sant Cugat, amb el número de registre sanitari E08766814, consideren que la millor solució és la prevenció. Disposen de tecnologia avançada, magnífics professionals i tractaments innovadors, personalitzant cada cas en funció de les necessitats de cada pacient, tant funcional com estètic.

Per això, volen ressaltar la importància que visitis regularment l'odontòleg, almenys cada sis mesos, ja que és fonamental per mantenir una bona salut bucodental, i per prevenir possibles malalties.

Més de 7.500.000 pacients han acudit a les clíniques Vitaldent durant més de 30 anys d'història. Per això, es posen a la teva disposició perquè facis la teva primera consulta i així avaluar l'estat actual de la teva boca.

Presumeix de somriure amb els nous tractaments d'estètica dental FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem