Salut sense restriccions de centres ni d'equips mèdics de prestigi

Segons el darrer estudi del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, la Mútua General de Catalunya és considerada, un any més, l'entitat de caràcter mutualista més ben valorada de Catalunya

Una àmplia gamma d'assegurances d'assistència sanitària és el que ofereix la Mútua General de Catalunya per fer més fàcil la vida dels seus mutualistes i que es complementen amb les màximes prestacions, serveis addicionals i programes preventius. Dins d'aquesta protecció integral, La Mútua té com l'assegurança amb més demanda l'A-S TOTAL, que cobreix totes les especialitats mèdiques i quirúrgiques, a més d'assistència d'urgència, hospitalització amb llit per a l'acompanyant, exploracions radiològiques, analítiques i de medicina nuclear, la medicació antiemètica i els protectors gàstrics en tractaments oncològics, implantació de qualsevol tipus de pròtesi, assistència en viatge, psicoteràpia, medicines alternatives i teleconsulta mèdica les 24 hores, entre altres.

Això fa que els mutualistes puguin accedir pràcticament a tot tipus de prestacions que donen cobertura a diversos aspectes de la seva salut, incloent-hi programes de medicina preventiva. I és que aquesta entitat ofereix les màximes prestacions amb la millor relació qualitat-preu, defugint d'ofertes comercials que limiten cobertures importants.

A més, el centre ofereix un amplíssim quadre mèdic, sense restriccions de centres o equips mèdics de prestigi. En aquest sentit i segons el darrer estudi del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, la Mútua General de Catalunya és considerada, un any més, l'entitat de caràcter mutualista més ben valorada de Catalunya.

Un espai obert als mutualistes per celebrar les seves reunions

Imatge de l'Espai Mútua FOTO: Cedida

Amb l'objectiu de diferenciar-se d'altres mútues i prestar serveis diferents i de qualitat, Mútua General de Catalunya, posa a disposició dels seus associats l'Espai Mútua. Per aquesta zona, ubicada a les oficines de la plaça de Can Quitèria, han passat més de 6.000 persones el darrer any. L'Espai Mútua s'ha convertit en un autèntic espai de trobada i participació i demostra la voluntat de la Mútua de ser a prop del mutualista en tot moment.

 
Comentaris

Destaquem