Sant Cugat acollirà una nova sessió de l'University Day

La iniciativa vol donar a conèixer les possibilitats d'estudis després de batxillerat

Sant Cugat es convertirà en un dia en seu de l'University Day. Aquesta iniciativa que se celebrarà el pròxim mes d'octubre, està impulsada per la Federació d'Associacions de Mares i Pares d'escoles Lliures de Catalunya (Fapel). L'University Day té com a objectiu "donar als alumnes, a les famílies d'aquests i al professorat la informació i les eines per afrontar el batxillerat de cara als seus estudis posteriors", ha dit Josep Manuel Prats, president de la Fapel.


Prats ha dit que la iniciativa també va en la direcció "d'acostar-los a altres realitats fora de Catalunya al seu abast o que ho poden optar-hi a través d'un programa de beques, etc.". La iniciativa compta amb el suport d’Educaweb, líders en assessorament i formació en l’àmbit de l'orientació acadèmica i professional. A més i com a novetat d'aquest any l'University Day acollirà un seminari sobre lectura amb la participació i adreçat al professorat i en el que participaran destacats membres de la comunitat educativa.


La primera University Day es va fer a Barcelona, la segona a l’Hospitalet de Llobregat, i a més d'aquesta tercera, que es farà a Sant Cugat, la Fapel també prepara una quarta a la ciutat de Lleida i de la mà de la Generalitat. La Fapel és una federació que agrupa més de 700 escoles privades i concertades catalanes.

 
Comentaris

Destaquem