Sant Cugat acollirà unes jornades sobre l'autisme i els trastorns del llenguatge

Les jornades se celebraran els dies 9 i 10 d'abril en l'Auditori del SC Trade Center de Sant Cugat

La Asociación Española de apoyo a las personas con Transtornos Espacíficos del Lenguaje (YOAPOYOALTEL) vindrà a Sant Cugat els dies 9 i 10 d'abril, segons senyala el mitjà de comunicació de La Vanguardia. L'entitat organitzarà unes jornades que tractaran sobre diferents jocs, estimulacions i teoria de la ment per a persones autistes.

 

Les jornades es duran a terme en l'Auditori del SC Trade Center de Sant Cugat en commemoració al dia mundial de la conscienciació de l'autisme del 2 d'abril. Les activitats se centraran en l'Autisme (TEA) i el Transtorn Específic del Llenguatge (TEL).

El certament comptarà amb la presència de Anabel Cornago, llicenciada en Ciències de la Informació que ha desenvolupat diversos programes d'intervenció pas a pas i és l'autora del 'Manual de Teoría de la Mente para niños con Autismo' i del 'Manual de Juego para niños con autismo'.

Sant Cugat ha estat escollida per acollir aquest acte, ja que Catalunya és la segona comunitat autònoma de l'Estat espanyol amb més persones discapacitades derivada de problemes de comunicació.

 
Comentaris

Destaquem