Sant Cugat s'acomiada de Soler amb música jazz i copes entre amics

Soler va ser activista cultural i va ser un dels membres de les tertúlies d'El Mesón amb Gabriel Ferrater i impulsor del bar musical Bee Bop

El Siglo de Mercantic es va omplir de gom a gom per homenatjar a en Pacu Soler, el dijous 16 de juny, activista cultural santcugatenc. Soler va morir a finals del 2021 i és per això, que la família i amics, acollits per l'Octavi Barnils, van voler fer una trobada per recordar-lo i fer un últim comiat.

Música jazz, copes i amics que van parlar de la personalitat polièdrica de Soler, com el cas de Xavier Fornells i Cesc Claramunt, els quals van destacar "la seva bonhomia, generositat i la sempre defensa de causes difícils".

La música jazz va ser protagonista en el comiat de Pacu Soler. FOTO: TOT Sant Cugat

La música jazz va ser protagonista en el comiat de Pacu Soler. FOTO: TOT Sant Cugat


Entre altres, Soler era un dels creadors dels dos premis de poesia dedicats a Gabriel Ferrater, juntament amb el periodista Ramon Barnils, i un dels membres de les tertúlies d'El Mesón amb Gabriel Ferrater, de qui era amic íntim. A més, Soler, que era músic, també va ser l'impulsor del bar musical Bee Bop, que s'ubicava al carrer de Sant Domènec.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem